onsdag 3 mars 2010

Disaster Movie

Skaparna av Scary Movie, Date Movie och Epic Movie har gjort det igen med deras Disaster Movie från år 2008. Filmen är en komedi med Carmen Electra, Michael Scott, David Born, Ian Whyte och många fler i rollerna.

Disaster Movie handlar om ett gäng i 20-årsåldern som får vara med om alla möjliga naturkatastrofer så som jordbävningar och orkaner. De gör sitt bästa för att komma i säkerhet, men det gör att de får vara med om flera mysterier och utmaningar. I överlag har filmen ingen större handling utan den är mest gjord för att underhålla tittarna.

Ett sätt som alla dessa "movie"-filmerna använder sig av är att driva med kändisar från andra scener eller filmer för att då göra det roligt. Som titeln lyder blev Disaster Movie en katastrofal film, eftersom den hamnade på bottenplats 23 på imdb:s hemsida med fåniga 1.6 poäng.

Ett stort misslyckande blev det om man jämför med andra "movie"-filmer som gjorde succé. Humorn är inte på samma "nivå" som föregående filmer utan det är riktigt usla skämt som dras. Själv blev jag så besviken på filmen att jag valde att skriva om den, men det var inte bara jag som blev besviken utan över 250 recentioner på imdb tycker likadant. Flera har uttryckts sig på följande sätt: " Please, as a warning, DO NOT WATCH THIS" eller "Total waste of time". Dessutom kan man läsa på flera forum och trådar att många "sågade" filmen redan då trailern bara hade släppts.

Bortser man från alla dåliga delar så finns det lite roliga scener också i filmen då man får sig ett litet skratt, men de scenerna varar nog inte mer än 10 sekunder till nästa dåliga scen kommer. När du väl har plågat dig igenom filmen så kommer du att ångra varenda minut som du förlorat, men inte nog med det - du har då också slösat bort massor av pengar på filmen. Filmen var en total Disaster Movie. Jag ger filmen 1 av 10 ostbågar (eller ingen om det är möjligt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar