fredag 5 mars 2010

Gamer

Filmen Gamer är en film som är hyfsat bra, men det finns delar i filmen som kunde göras om. Det bästa med filmen är skådespelarna eftersom de är väldigt bra.

Att se Micheal C. Hall som Ben Castle i filmen Gamer är som att se Johnny Depp som Captain Jack Sparrow i Pirates of the Carribien. Det var helt enkelt perfekt! Filmen Gamer skulle inte ha varit densamma om inte Micheal C. Hall hade varit med. En väldigt bra scen med Micheal C. Hall är närmare slutet av filmen. Där börjar han bli riktigt bra, men annars är han inte med så mycket eller bidrar till filmen så mycket. Han gör sitt skådespel i filmen så bra att ingen annan skulle kunna göra det bättre.

Vi har en person som heter Kabel eller John Tillman. Han spelas av Gerard Butler. Samma sak gäller här - ingen annan kan ha spelat rollen som Kabel/John Tillman lika bra som Gerard Butler. Det skulle inte ha varit samma sak. Han spelar en ganska kall och taktisk fånge i filmen och det gjorde Gerard Butler väldigt bra. Man fick verkligen känslan av att han kunde hantera det han blev utsatt för och mycket annat.

Det finns dock en person i filmen som jag tycker att det skulle inte spelat någon roll om de bytte ut henne. Det är Amber Valletta som spelar Angie. Hennes roll i filmen är inte lika viktig som Gerard Butlers och Miheal C.Halls roll. Det enda hon gör i filmen är att gå runt, utan att säga så mycket.

Filmen handlar om ett spel och då behövs spelare och en spelare spelas av Logan Lerman. Hans karaktär är Simon Silverton som är i filmen en ”Gaming Superstar”, vilket innebär att han är en mycket välkänd spelare. Gamer handlar om ett spel som spelas som vanligt av människor, men skillnaden är att det är inga datorer i spelet utan det är riktiga människor som blir utsatta. Simon Silverton som är en superstjärna är den som spelar Kabel eller John Tillman i spelet i filmen.

Sedan finns det många fler karaktärer i filmen, men Micheal C. Hall, Gerard Butler och Logan Lerman är några personer som filmen inte skulle klara sig utan. De ger filmen exakt vad den behöver för att bli en bra film.

Av H.A Salty


Källförteckning
http://www.imdb.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar