torsdag 4 mars 2010

Terminator 2 Domedagen

Nu är Arnold Schwarznegger tillbaka som den stenhårda, laglösa och livsfarliga terminatorn i Terminator 2 - Domedagen där han spränger skiten ur allt och alla som ställer sig i vägen när han ska utföra sitt uppdrag, att rädda John Connor.

Filmen handlar om den goda Terminatorn som sänts tillbaka i tiden för att rädda John Connor. Denne person kommer att spela stor roll i framtidens krig mot robotarna och utan honom är människan chanslös. John Connor har det ganska jobbigt, eftersom hans fader är död och hans mor anses vara dum i huvudet och hålls instängd i ett psykhem på grund av sina syner då hon ser världens undergång. John själv bor hos sina låtsasföräldrar som han inte alls gillar speciellt mycket. Snart förändras hans liv helt och hållet och då han måste kämpa för sin överlevnad då en ond Terminator försöker döda honom. Det är just i detta läge som Arnold dyker upp och slåss för att rädda livet på John. Under filmens gång kommer de stöta på många faror och Terminatorn Arnold får innan slutet ge allt för att rädda framtiden.

Denna film är perfekt för folk som gillar explosiva science fiction/action-filmer som får dig att hålla för ögonen av spänning. Fastän detta är en riktig old school-film så är den riktigt cool och underhållande. Filmen spelas av riktigt bra skådespelare och filmen har en bra story. Det känns som att filmen är gjord lite grand så att man inte ska hinna andas ut ordentligt utan filmtittarna får ta del av action från början till slut. Och detta lyckas filmskaparna riktigt bra med och som tur är så är inte filmen alldeles för lång.

Jag ger filmen ett ganska högt betyg bara för att den är riktigt cool och det är bra skådespelare i den och just för att den är riktigt intensiv och underhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar